Vind en iPad 2 for USD 2 hos 888 Poker

For kort tid siden lancerede Apple deres seneste udgave af den populære iPad. Med et endnu bedre design, flere muligheder og verdens smukkeste design har Apple taget hele verden med storm med deres nye iPad 2. Mange pokerspillere har også fået øjnene op for denne lækre gadget der giver dig en helt speciel oplevelse lige ved hånden. De fleste håndholdte produkter har den ulempe at skærmen som oftest er meget lille. Det vil du ikke opleve med iPad 2 der giver dig hele den fulde oplevelse ved en normal computer på et meget kompakt og lækkert design.

$2 i indskud

Hvis du godt kunne tænke dig at få fingrene i denne lækre gadget uden at ødelægge dit budget giver 888 Poker dig muligheden for det med deres spændende iPad 2 Challenge turnering. Det koster blot $2 at spille med, og du vil kunne finde hele 4 udgaver af denne spændende turnering igennem denne måned. Første og anden pladsen i disse turneringer vil modtage en iPad 2 gratis i præmie, og så vil du snart være godt klædt på til det nye år med verdens lækreste gave til nørder.

Spilles den 5. maj

Den næste omgang af iPad 2 Challenge bliver spillet den 5. maj, og du kan registrere dig turneringen allerede nu. Som tidligere omtalt koster det kun $2 at spille med, og det må siges at være en ret billig pris for så lækkert et produkt. Log ind på din 888 Poker konto og find den spændende turneringer i lobbyen og registrerer dig nu.

Har du endnu ikke mærket den spændende oplevelse af 888 Poker kan du netop nu oprette en gratis konto og få en masse lækre fordele ved det. Nye spillere vil nemlig få op til $400 i sign-up bonus på deres første indskud. 888 Poker er et særdeles godt sted at spille poker, så få registreret dig som spiller og vind din iPad 2 i dag!