Vind en Espresso maskine hos Betsafe Poker

Betsafe Poker giver i juli måned alle deres spillere mulighed for at vinde en lækker Espresso maskine. Denne anderledes, men spændende kampagne giver dig god mulighed for at vinde en ting, der kan hjælpe dig med at holde tempoet i vejret i de sene nattetimer.

200 espresso maskiner i præmier

Der vil i alt blive delt 200 maskiner ud i 2 store freeroll finaler, og det kræver ikke specielt meget at kvalificere sig til turneringerne hvor der er henholdsvis 75 og 125 espresso maskiner på spil. Du skal blot optjene et vist antal point i 10 dage i juli, og så vil du komme med til en af turneringerne.

Alle kan kvalificere sig til finalerne

For at give alle kunder hos Betsafe Poker en rimelig mulighed for at vinde en af de mange Hyprbole Nespresso maskiner kan man både kvalificere sig ved at spille microstakes cash game og low stakes. Spillere på alle niveauer har mulighed for at komme med til finalerne. Du kan f.eks. optjene 35 player points om dagen 10 dage i juli og komme med til den ene af finalerne hvor 75 maskiner bliver givet væk.

Den anden freeroll finale giver 125 maskiner væk, og her kræves det, at du optjener 100 point om dagen i 10 dage i juli. Disse meget rimelige krav gør det aktuelt for cash game spillere at spille sig til en plads i en af de forskellige online finaler.

Denne fremragende kampagne er kun for kunder hos Betsafe Poker, så du kan forvente at se et markant lavere felt end hvis det var en promotion som var tilgængelig for alle spillere på det ellers så populære OnGame netværk.

Optjen player points i juli måned og vind din adgang til en af de store finaleturneringer og glæd dig til at få tilsendt en lækker Espresso maskine med posten hvis du vinder og dermed få mere energi til de sene nætter ved den virtuelle filt.

Opret konto og læs om Betsafe Bonus