Vind en af 30 Amazon Kindle gadgets hos Betsafe Poker

Som enhver anden måned hos Betsafe Poker er der annonceret en masse fede kampagner, som du frit kan deltage i. Det kræver kun at du har en konto hos Betsafe Poker, og nu er der mulighed for at vinde en lækker Kindle gadget fra det store firma Amazon. Selve produktet minder til lighed om den populære iPad fra Apple, og med plads til 3500 bøger er du sikret en god kammerat på alle dine rejser, hvor du kan læne dig tilbage og f.eks. forøge din viden om poker på en nem og elegant måde.

30 Amazon Kindle foræres bort

I alt 30 af disse lækre gadgets vil blive givet bort hos Betsafe Poker i oktober måned, og måden hvorpå du kommer med til en af de to online finale turneringer er ved at kvalificere dig gennem satellitturneringer. Optjen 75 player points i løbet af en vilkårlig søndag i oktober måned, og så er du sikret en plads i begge finalerne, hvor der er henholdsvis 10 og 20 af disse elektroniske produkter på højkant. Vejen til en Amazon Kindle kunne derfor blive særdeles nem, og det lave krav til hvor mange point du skal optjene gør denne kampagne særdeles anbefalelsesværdig.

Alle kan deltage

Enhver person med en konto hos Betsafe Poker kan deltage i denne promotion, og hvis du ikke har en endnu kan du med fordel oprette en i løbet af få minutter. Betsafe Poker byder dig velkommen til deres pokerrum med en masse flotte bonusser, som du selv kan vælge imellem, og der er selvfølgelig også mulighed for at optjene cashback gennem deres store VIP program.

Optjen enten 25 eller 75 player points på søndag i oktober måned og kom med til finalen, hvor 30 af disse meget fine gadgets bliver givet væk.

Lav din Betsafe konto lige her!