Sunday Hangout i september hos Betsafe Poker

I september måned vil Betsafe Poker være værter for en lang række spændende pokerturneringer hvor du kan vinde masser af fede præmier. Med hele $2500 i added præmier og et indskud på $2 er dette en række af turneringer du bare må være en del af. Siden at de flotte præmier er added i hver turnering betyder det at hvert indskud bare vil gå videre til præmiepuljen så du har ekstra meget at vinde såfremt du ønsker at være med. Der er både gratis runder i det store casino samt turneringsbilletter på højkant såvel som kontanter.

2 turneringer i midten af september

Både den 18. og 25. september kan du være med i disse fantastisk flotte turneringer hos Betsafe Poker, og det eneste der kræves for at kunne registrere sig er at man har $2 på ens konto, og hvis du er ny kunde kunne du med fordel foretage et indskud så du også kan lege med om de mange fine præmier. Skulle du vinde en af turneringerne kan du se frem til intet mindre end 240 gratis runder på den populære maskine Jack Hammer samt en $200 turneringsbillet som du med fordel kunne bruge på deres store ugentlige ChampionChip turnering hvor mere end 1 million kroner er garanteret.

Præmier til top 100

De 100 bedste spillere i hver turnering vil modtage gratis runder på de mest populære spillemaskiner såvel som turneringsbilletter. Der er derfor noget for alle i dette rene eventyr af en turnering, og med et indskud på omkring 10 danske kroner er det virkelig billigt at deltage. Måske kunne en af dine gratis runder på spillemaskinerne føre dig til den helst store gevinst, og så er det pludselig blevet meget sjovere at spille online poker.

Vær med i en af de spændende turneringer den 18. eller 25. september og se hvor kortene fører dig hen.