Spring Million spilles i maj hos Party Poker

Foråret er godt på vej, og hos Party Poker vil de gerne fejre at den kolde tid er ved at være slut. Derfor afholder de den 6. maj en stor turnering kaldet Spring Million. Her vil der være $1.000.000 i garanteret præmiepulje, og du kan komme med for så lidt som $1. Party Poker vil gerne have så mange af deres kunder som muligt med til den gigantiske turnering, og derfor finder du allerede nu satellitturneringer der kører døgnet rundt. Med lidt dedikation har du derfor chancen for at forvandle $1 til en million gevinst via denne event.

Et væld af muligheder

Party Poker har virkelig mange muligheder for at sende dig med til det store slag den 6. maj, og for dem der har et ønske om at komme gratis med kan dette også lade sig gøre. Der findes nemlig daglige freerolls for udvalgte lande, og her i vil der være 10 pladser garanteret til fredagens satellitturnering hvor i alt 5 sæder garanteres. Alternativt kan man også spille point turneringer der koster henholdsvis 10 og 25 Party Points. Uanset hvor mange penge du måtte ligge inde med, har du derfor alle muligheder åbne for at komme med til Spring Million.

Direkte indskud

For dem der ikke orker at gå i gang med at kvalificere sig til Spring Million, er der også mulighed for at man kan købe sig direkte ind. Dette koster $600+40, og derfor er det kun anbefalelsesværdigt at man kigger på mulighederne for at komme billigere med. Ligegyldigt hvordan du sikrer dig dit sæde, kan du dog se frem til en helt speciel turnering hvor der vil være en fabelagtigt god struktur samt over 5 millioner kroner i garanteret præmiepulje.

Opret en konto hos Party Poker med koden RIDE500 allerede i dag og så får du en 100 % bonus på op til 3000 kroner. Deltag i Spring Million og vind den store præmie!

Tilmeld dig Party Poker