Sportbetting og Odds

Sportsbetting er blevet en folkesport i Danmark. Vi elsker at spille på odds, når der er Champions League i fodbold, for det øger spændingen gevaldigt i kampene, og der er ikke meget sjovere, end at ramme en kupon med en række kampe “lige i r….”, som John Faxe ville sige.

Men hvordan startede det hele med sportsbetting i Danmark, og hvor er det bedste sted at spille på odds i det nye marked?

I 1948 blev den allerførste tipslov indført af folketinget. Det gjorde det lovligt at oddse, og Dansk Tipstjeneste blev oprettet til glæde og til gavn for det spilleglade danske folk. Tipstjenesten ændrede navn til Danske Spil i 2006, men på trods af navneskiftet er koncernen bag Danske Spil den første store iværksætter inden for spil og betting på udelukkende dansk grund, der har været kørende i mere end 60 år, og derfor er Danske Spil hele Danmarks foretrukne bettingdistributør.

LÆS MERE: Læs om Oddset hos Danske Spil

danske-spil-oddset-580x330

Dansk kvalitet og åbenhed

Når du oddser på Danske Spil, ved du, hvad du får. Selvom man i dag har introduceret betting online, er du sikret samme kvalitet, som dengang du skulle vandre 2 kilometer til kiosken en kold vintermorgen for at spille på det stramme engelske juleprogram.

Du krydser ganske enkelt bare af, hvad du vil spille på, vælger et spillebeløb og bekræfter dit køb i et overskueligt design. Du får at vide med det samme, om du har vundet eller ej, og du kan selv bestemme, om du vil spille videre med de vundne penge eller udbetale dem – ligesom i de gamle dage blot med den forskel, at du ikke behøves at gå udenfor og tage turen til kiosken.

En del af udviklingen

Naturligvis skal man ikke udelukkende leve på fortidens meritter, og derfor er det en blanding af den velkendte danske kvalitet og nye nødvendige tiltag, du får, når du spiller på Danske Spil.

Som med alle andre bettingsites bydes der utallige variationer af spilkombinationer, så du næsten helt selv kan vælge, hvad du vil spille på, uanset om det er antal af hjørnespark, offsides eller skud på træværket til nogle af markedets bedste odds – blot med den lille forskel, at de andre sites ikke er Danske Spil.