Sådan køber du Quick Julekalender skrabeloddet på nettet

December nærmer sig med hastige skridt, og det er på tide at få købt årets Quick Julekalender skrabelod. Du kan købe den hos din lokale Tips og Lotto-forhandler, eller du kan købe Quick Julekalender-loddet på nettet hos Danske Spil.

Fordelen ved at købe dit Julekalender skrabelod online er, at du ikke risikerer at smide en stor gevinst væk, hvis du skulle miste julekalenderen midt i alt julestresset. Og da du kan skrabe hele kalenderen på én gang, eller skrabe ét felt om dagen, har du den samme hyggelige spænding med online julekalenderen, som med den fysiske der hænger hjemme på køleskabet og fylder.

Du kan også skrabe kalenderen fra din mobil eller tablet, og på den måde hygge dig med at skrabe dagens felt, præcist når du vil. Selv på arbejdet, men husk nu at gøre det i din frokostpause.

Herunder kan du læse mere om, hvordan du køber Quick Julekalender skrabeloddet på nettet, eller du kan springe direkte til Danske Spil og købe et lod med det samme.

Køb skrabekalenderen hos DanskeSpil.dk >>

 

Køb Quick Julekalenderen på nettet

Som det allerførste skal du oprette en spillekonto hos Danske Spil. Denne konto kan bruges til at oddse, spille Lotto, poker, casino eller hvad du har lyst til hos Danske Spil.

Nu handler det om årets Julekalender fra Quick, som er Danske Spils skrabespil du kender fra din lokale spilforhandler.

Når du har oprettet en konto, skal du selvfølgelig indbetale penge, så der er til betaling for skrabespillet. Dette gøres under “Min konto”, hvor du kan vælge mellem en lang række indbetalingsmuligheder. VISA, Dankort, Mastercard, bankoverførsel… de er der allesammen.

Når du har penge på kontoen, er du klar til at købe Quick Julekalenderen på nettet. Gå blot til “Quick” sektionen i menuen på Danske Spils hjemmeside, og vælg Julekalender skrabeloddet mellem det brede udvalg af skrabelodder.

Julekalender skrabeloddet kostet det samme på nettet som i kiosken, nemlig 50 kr., og for den halvtredser får du to vinderchancer og en mulig gevinst på en rund million skattefrie kroner.

Alt der kræves er 10 juletræer på dit Julekalender-lod i år, og så har du pludselig en million gode grunde til at smile ekstra meget Juleaften i år.

 

Bevar spændingen med kalenderskrab

Kalenderskrab er en funktion, som giver dig muligheden for at bevare spændingen på dit skrabelod helt frem til d. 24. december, hvis du altså vil.

Du bestemmer selvfølgelig selv, men når kalenderskrab er aktiveret, kan du kun skrabe til og med dags dato. Denne indstilling er slået til pr. automatik, men du kan deaktivere nemt, hvis du ønsker at skrabe hele julekalenderen på én gang.

Har du flere julekalendere i gang, kan du nemt danne et dig overblig ved at klikke på “Mine Kalendere”, når du er logget ind på hjemmesiden.

 

Sådan vinder du på Julekalenderen

julekalender_skrab_2016_spil

Du kan vinde op til 2 gange på hvert lod. Tilbagebetalingsprocenten er 51.98%, og der er i gennemsnit gevinst på hvert 3. lod.

På de 24 datofelter gemmer sig et julesymbol. 10 juletræer udløser 1.000.000 kr., mens tre stjerner giver dig pengene tilbage.

Herunder kan du se hvor meget du vinder, hvis du rammer et bestemt antal af det samme symbol:

10 juletræer – 1.000.000 kr.
9 julemænd – 50.000 kr.
8 rensdyr – 5.000 kr.
7 trommer – 1.000 kr.
6 Missel teen – 200 kr.
5 lys – 100 kr.
4 julekugler – 75 kr.
3 stjerner – 50 kr.

 

Adventsspillet:

På de fire søndage i advent har du mulighed for at skrabe et ekstra felt i Adventspillet. Her leder du efter et gavesymbol, som giver dig 50.000 skattefrie julekroner.

1 gave – 50.000 kr.
1 snemand – 5.000 kr.
1 julekrans 500 kr.
1 juleklokke – 50 kr.

 

julekalender_skrab_2016