Pokerpause til Illari ”Ziigmund” Sahamies efter katastrofe session

Den finske Highroller Ziigmund som dagligt spiller de største cash games på Full Tilt Poker har valgt at tage poker-fri resten af måneden efter en katastrofe session han havde igår Onsdag.

Spillerne er tilbage

Efter en lang sommer med WSOP, VM i Fodbold og det gode vejr har der været forholdsvis stille på de store virtuelle highstakes borde, men nu virker det til at folk er ved at vende tilbage.

Ziigmund er kendt for at have gigantiske swings, og han kan både tabe og vinde millioner af dollars på samme dag.
Onsdag var dog ingen leg for Ziigmund, der måtte se sig selv tabe $500.000 til den unge high-stakes stjerne Tom ”durrrr” Dwan, som nedlagde den frustrerede finne i en heftig Pot Limit Omaha Heads up kamp.

Efter den drabelige match mod ”durrrr” har Ziigmund valgt at tage en pause fra bordene, og måske med god grund.
Det virker modsat til at Tom Dwan slet ikke kan få action nok, og med hans seneste resultater i nettets største cash-games, har den amerikanske stjerne snart rundet $4.000.000 for året i 2010. Ganske imponerende.

Million Dollar Challenge kører videre

Tom Dwan samtidig så småt ved at være færdig med sin challenge mod Patrik Antonious, og den næste spiller står allerede klar til at tage kampen op med den unge amerikaner.

Det bliver dog næppe en ren dans på roser for Dwan, da hans modstander er Daniel ‘jungleman12’ Cates som er en af de aller bedste multitablende NLH Heads-up spillere på nettet. Mange spår at det måske bliver en af verdens mest spændende kampe, da både Tom Dwan og Daniel Cates er blandt de bedste i verdenen i NLH Heads-Up disciplinen.

Vi følger med i udviklingen intenst!