Poker

Når du vil spille online poker, er der masser af forskellige pokersites med dansk spillelicens, du kan vælge imellem.

Hos Rakeriders.dk har man i mere end et årti rådgivet danske pokerspillere i deres valg af pokersite, og på hjemmesiden kan du læse meget mere om poker med fokus på rakeback og de fordele du kan opnå som online pokerspiller.

De fleste nye pokerspillere går benhårdt efter en god poker bonus, når de skal oprette deres første pokerkonto.

Poker bonusser findes i mange afskygninger, men hos Bonusriders.com får du et komplet overblik over danske poker bonusser, som er skattefrie og lige til at gå til.

 

Læs om PokerStars og Party Poker

pokerstars-black-300x300Her på NC2.dk har vi anmeldt de to største pokersites i verden gennem historien.

Party Poker var i online pokerens spæde år verdens største, men blev senere overhalet af PokerStars, som den dag i dag suverænt sidder på størstedelen af pokermarkedet i Cyberspace.

PokerStars står også bag nogle af de største live pokerturneringer i verden. Bl.a. er det PokerStars som står bag European Poker Tour, som efterhånden er mindst lige så populære som de store WSOP events i Las Vegas.

 

Bliv klogere på pokerens historie

Millioner og atter millioner af mennesker kender på verdensplan til poker. Derfor er det også interessant at kigge nærmere på pokerspillets historie, hvilket du kan blive klog på i denne artikel.

Der hersker meget usikkerhed om selve spillets oprindelise, men vi kan med sikkerhed sige noget om, hvor spillet for alvor brød igennem og opnåede massiv popularitet, ligesom spillets udvikling også er interessant at følge – fra et spil i det Vilde Vesten og frem til et spil, der hvert år omsætter for milliarder af dollars på verdensplan.

 

Pokerspillets spæde begyndelse

Der hersker meget usikkerhed om pokerspillets spæde begyndelse, hvor mange mener, at pokerspillets rødder går næsten 1.000 år tilbage, da den kinesiske kejser spillede det persiske kortspil, As Nas, der minder meget om moderne poker – men med visse forskelle.

Sidenhen har der også været lignende europæiske versioner, der minder meget om nutidens poker, hvor man i historieforskningen har stødt på det tyske Pochen, det franske Poque og det spanske Primero, der alle stammer fra det 16. og 17. Århundrede.

De europæiske kolonimagter bragte siden spillene rundt til andre verdensdele som led i koloniseringen, og den vigtigste del er den franske kolonisering af New Orleans i USA, hvor spillet vandt stort indpas.

 

USA og pokerspillet møder hinanden

Stars_and_stripes

Det var nemlig i USA, at pokerspillet for alvor blev populært. Fra New Orleans spredte pokerspillet sig op ad Mississippifloden og videre ind i Det Vilde Vesten og resten af USA.

I den amerikanske borgerkrig spillede både soldater på Nord- og Sydsiden således poker, og i 1870’erne og 1880’erne tilbød enhver amerikansk saloon i Det Vilde Vesten pokerspil og turneringer.

 

Poker i det 20. og 21. århundrede

Sidenhen bredte det populære kortspil sig ud over de amerikanske grænser, og Europa stiftede for alvor bekendtskab med kortspillet efter Første Verdenskrig, hvor amerikanske soldater havde stået for udbredelsen.

Senere hen voksede spillet yderligere i popularitet, og det mest almindelige pokerspil, Texas Hold’Em, blev bekendt for mange, efter det blev en del af World Series of Poker i 1970’erne, ligesom pokerspillet i dag transmitteres på TV-stationer i hele verden.