Passiv Poker Strategi

Efter den første del om, hvordan man spiller når man er i en aggressiv situation, så skal vi naturligvis også forbi den del, der beskriver hvordan man spiller, når man er mere passiv.

Spille poker hos Bet365 >>

Der er nemlig rigtig mange situationer, hvor du kan benytte den passive form for poker til at vinde flere penge, end hvis du havde ageret aggressivt fra starten af.

Der er naturligvis også en risiko ved det, da du giver modstanderen en mulighed for at ramme en hånd, der er bedre end din.

Hvordan better man, når man er passiv?

Hvis du er en passiv pokerspiller, eller gerne vil spille en hånd passivt, så skal du faktisk lade modstanderen tage teten. Du skal overbevise modstanderen om, at du ikke har en særlig god hånd, og dette kan du gøre ved at checke, tage lidt tid om dine beslutninger, eller endda lave et bet, der ser forkert ud.

Hvis du sidder med AA på hånden, er det ikke altid en fordel at spille aggressivt. Hvis du better 3-4 big blinds fra start, så ved modstanderen allerede, at du har en ganske stabil hånd.

Vælger du i stedet at limpe med, eller blot lave et click bet, så er det de færreste der ved, at du gemmer på en god hånd.

Det handler derfor om at underspille sin hånd, da du kan få modstanderen til at tro, at han/hun har den bedste hånd.

Du skal dog passe på, da du ved at være passiv giver modstanderen muligheden for at danne en hånd meget billigt.

Odds for at vinde, når man er passiv.

Sandsynligheden for at vinde, når man er passiv, er faktisk en anelse mindre, da du giver flere modspillere muligheden for at spille med. Til gengæld kan gevinsten også blive meget større.

Hvis dine modspillere tror, at de sidder med den bedste hånd, så er de villige til at risikere flere penge for at vinde hånden. Her kan du så komme ind til sidst og stjæle puljen med din gode hånd.

Husk dog altid at spille varieret, ellers bliver du hurtigt læst af de andre spillere.