Odds på din Oscar-favorit

Normalt forbinder man odds med sport udelukkende, men så længe der er et element af konkurrence i konceptet, bør det derfor naturligvis være en mulighed at kunne oddse på det. I nyere tid er alle disse nye populære koncepter blevet taget om med kyshånd af diverse bettingsites, fordi betting ikke bare skal være for sportsentusiasten, men også for familien, som bare nyder at se en film i ny og næ eller at sidde fredag aften foran diverse konkurrenceshows i TV.

Uanset din tilknytning til filmverdenen så har du altså nu muligheden for at oddse på den.

Læs mere om sportsbetting og odds her, hvor du også finder et link direkte til Oddset hos Danske Spil.

 

Vælg din egen Oscars-favorit

Du har måske været i biografen og haft en fantastisk oplevelse takket være en uovertruffen præstation af én bestemt skuespiller, og måske var denne præstation så overbevisende, at det ville være røveri, hvis han eller hun ikke løb med en Oscar.

Nu kan du altså manifestere din overbevisning om, at denne præstation var årets bedste ved at vinde penge på den. Når de nominerede offentliggøres, kan du altså spille på din personlige favorit – en favorit, der måske ikke er anset som den bedste kandidat til titlen, og så kan du altså tjene store penge.

 

Sådan beregnes odds på Oscar-favoritterne

Ligesom i sport vil der altid være forhåndsfavoritter i en konkurrence. Dette kommer af, at der altid vil være en generel opfattelse af, hvad der er af den højeste kvalitet, og dette afspejler sig i oddset.

Hvis de nominerede er Leonardo di Caprio, Johnny Depp og Maryl Streep, vil de ikke alle sammen give det samme tilbage, fordi én af dem vil have fået mere ros end de andre, og derfor er oddset naturligvis lavere på favoritten.

Måske Johnny Depp giver 1.70 gange pengene igen, mens de andre giver over 2 eller sågar 3 gange pengene igen.