Odds på Champions League-finalen 2015 hos Bet365 – Hvem vinder ’the treble’?

Olympiastadion_Berlin_wikipedia_image

Nu er der ikke længe til årets største fodboldbegivenhed, Champions League-finalen mellem FC Barcelona og Juventus FC, løber af stablen på Olympiastadion i Berlin.

Både Barcelona og Juventus har sikret deres hjemlige ligaer og pokalturneringer, men mon ikke begge klubber lige kan overskue at sikre sig endnu et trofæ, og dermed også ’the treble’.

Barcelona er klare favoritter, men Juventus har vist stærkt spil denne sæson, og skal ingenlunde afskrives fra en sejr på Olympiastadion i Berlin.

Dette bliver årets mest seværdige kamp, og der er odds i spandevis!

Spil på Champions League finalen hos Bet365 >>

 

Odds på finalen bragt til dig fra Bet365.dk

Fuldtid – resultat: Juventus 5.50 – Uafgjort 4.00 – Barcelona 1.61

Vinder trofæet: Juventus 3.40 – Barcelona 1.33

Dobbeltchance: Juventus eller uafgjort 2.30 – Uafgjort eller Barcelona 1.16 – Juventus eller Barcelona 1.25

Over / under 2.5 mål: Over: 1.95 / Under: 1.85

Lionel Messi scorer når som helst: 1.90

Carlos Tevez scorer når som helst: 3.25

Begge hold scorer: Ja 1.90 / Nej 1.80

Antal kort i kampen – 4.5: Over 2.00 / Under 1.72

Hjørnespark: Over 10 2.20-  Præcis 10 8.00 – Under 10 1.90

 

Se flere odds på Barcelona – Juventus hos Bet365 >>

 

Vejen til finalen og seneste kampform

Juventus tog en stor skalp i semifinalen ved Champions League, da de slog Real Madrid med 3-2 samlet. Her sørgede Tevez for et enkelt mål, og Morata for 2.

Udover det sikrede Juventus sig Coppa Italia den 20. maj, hvor de mødte Lazio i finalen. Lazio skulle vise sig at være en hård modstander for Juventus, der måtte ud i ekstra tid, før Matri kunne sikre en 2-1 sejr i 97. minut.

I Serie A’s sidste kamp spillede Juventus 2-2 mod nummer 13, Hellas Verona. Her scorede Pereyra og Tevez. Juventus havde dog sikret sig førstepladsen for længst, så det er usikkert hvor meget der skal lægges i denne kamp.

Barcelona måtte, ligesom Juventus, tage en stor skalp, inden deres plads i finalen var sikker. De mødte Bayern München, og tabte anden kamp 3-2 på udebane. Dette var dog intet problem, da Bayern blev banket på plads med 3-0 i første kamp. Samlet set stod Messi for 2 scoringer, og Neymar for 3, i Barcelonas semifinalekampe.

I Copa del Rey mødte Barcelona Athletic Club, og vandt let 3-1, med en boldbesiddelse på hele 70%. Messi scorede 2 mål i denne kamp, og Neymar stod for det sidste.

I deres sidste kamp i La Liga mødte Barcelona nummer 16, Deportivo, på hjemmebane. Ligesom Juventus vaklede de også lidt i denne sidste kamp, og spillede 2-2 – begge mål scoret af Messi.

Der tale om 2 hold, som allerede har sikret sig en fornem sæson. Der er dog ingen tvivl om, at presset vil ligge på Juventus.

Juventus’ midtbanespiller Paul Pogba har udtalt til spansk presse: “(…) We know that we’re not favourites but it’s a final. We’re going to give our all. We have nothing to lose and you never know what can happen”.

 

Husk! Du kan livebette på mobilen

Husk at Bet365 tilbyder Livebetting på kampen, så du kan spille helt frem til dommerens slutfløjt. Finaler går ofte i forlænget spilletid, og måske endda straffespark, så gå ikke glip af muligheden for at sætte penge på dine favoritter hele vejen gennem kampen.

Med Bet365’s glimrende mobilside er det nemt og overskueligt at finde frem til lige præcist de kampe du gerne vil oddse på.

Det gælder både før og under kampene. Så lav et indskud allerede nu, og vær klar til at livebette mens kampen er i gang. Der udbydes odds på alle de samme markeder som du kan spille på før kampen, så om du vil vente med at spille på kampen til du har set lidt af kampen er helt op til dig.

Læs mere om livebetting

Artikelfoto: Wikipedia