Nyt dansk rake race hos Bet24 Poker

Bet24 Poker hører til blandt de operatører som har fået tildelt en licens til at udbyde poker i Danmark i forbindelse med liberaliseringen der er kommet, og for at fejre dette afholder Bet24 et særligt dansk rake i årets første måned. Her vil der være lagt $5000 i puljen som kun er for de danske kunder, og skulle du blive månedens mest aktive spiller vil du få $1000 sat ind på din konto. Det har derfor aldrig været mere attraktivt at spille hos Bet24, og det handler blot om at optjene så mange player points som muligt.

30 pengepræmier

For at give et væld af kunder muligheden for at vinde ekstra penge har Bet24 Poker valgt at dele præmiepuljen op i 30 pengepræmier, og derfor er der mulighed for at få tilføjet en god sum kapital til ens bankroll uden at man skal spille poker nonstop. De såkaldte player points optjener man automatisk ved at deltage i alle former for poker om rigtige penge, og du kan både nyde cashgames, STT og MTT turneringer. Alt tæller med, og kampen er allerede i gang hos Bet24 Poker.

Opret dig nu

Er du klar til at spille med om $5000 hos Bet24 Poker skal du bare oprette en konto med det samme. Det er selvfølgelig helt gratis at gøre, og ved at være kunde hos Bet24 har du også mulighed for at være med i alle deres promotions som altid er af høj værdi.

Gør derfor dig selv en tjeneste og besøg Bet24 Poker nu så du kan være med i dette uhørt gode rake race, og vær desuden opmærksom på at der også bliver afholdt et ekstra race for alle kunder hos Bet24 Poker hvor der er i alt $50.000 på højkant. Vi ses hos Bet24 til masser af ekstra værdi!

Registrer dig hos Bet24 Poker