NordicBet Poker sender dig til WPT Marbella

World Poker Tour er en af de mest populære turneringsserier i verden, og nu er det den spanske by Marbella der snart bliver indtaget.

NordicBet Poker vil også gerne have deres navn repræsenteret ved eventen, og derfor giver de dig muligheden for at vinde en komplet pakke. Dette kan gøres fra den 5. marts og helt frem til den 15. april, og der er masser af gode ting inkluderet i hver af disse.

Du vil nemlig både modtage 12.000 kroner til Main Event, 5 overnatninger på et godt hotel, 700 kroner til spillerfesten og 2400 kroner til flybilletter og lommepenge.

En ferie til 20.000 kroner

Med alt inkluderet er det virkelig en lækker ferie som de kvalificerende spillere kan se frem til, og NordicBet Poker vil også tage flere af deres managers med til eventen så du bliver sørget for under alle strabadserne.

Lige så snart at WPT Marbella er slut, vil der desuden også blive spillet en anden turneringsserie ved navn Spanish Cup.

Denne har man også mulighed for at kvalificere sig til online hos NordicBet Poker, så man kunne eventuelt forlænge ferien ved at deltage i dem begge.

Vind din pakke nu

Hvis du er klar til at pakke kufferten og tage med NordicBet Poker til Marbella i slutningen af april, så er det bare med at få oprettet en konto med det samme.

Lige så snart at du besøger NordicBet Poker, har du desuden også muligheden for at få enten €25 i kontant bonus eller op til €1000 i ordinær sign-up bonus.

Det bliver en sand fest som kommer til at foregå i Spanien i slutningen af april, og der vil formentlig være flere millioner af kroner at spille om i Main Event.

Besøg NordicBet Poker allerede nu og sikrer dig dit sæde til WPT Marbella 2012.

Besøg NordicBet Poker