Kvalificer dig til Concord Million hos Paradise Poker

Senere på året vil der blive spillet en helt særlig turnering i Europa, og navnet er The Concord Million.

Det usædvanlige ved denne event, er at den har en garanteret præmiepulje på €1.000.000, og der er et indskud på bare €550.

Paradise Poker synes at eventen har så god en værdi, at de rigtigt gerne vil have dig til at vinde en stor portion penge når det hele foregår.

Derfor kan du den 4 og 11. april spille med i to online finaler hvor i der er komplette pakker garanteret til The Concord Million 2012.

3 sæder garanteres

Det koster i alt €50+€5 at købe sig ind i de to kommende finaler hos Paradise Poker, og hver af dem har 3 sæder garanteret.

Hvert af disse har en værdi af €1.200, og derfor er der også inkluderet €650 til rejse og hotel foruden indskud til Main Event.

Du kan derfor kvalificere dig til The Concord Million og være sikker på at de fleste nødvendige omkostninger er dækket, hvis blot du gør det via Paradise Poker.

Frem til at den sidste finale bliver spillet den 11. april, vil der derudover også være daglige satellitturneringer med et indskud på helt ned til €3+€0.30.

Et brag af en turnering

Det er endnu uvist hvor mange spillere der vælger at møde op for at deltage i Concord Million, men mon ikke at nærmest tusindvis af spillere vil købe sig ind.

At garantere en hel million euro i en live turnering, er nemlig et fænomen som ikke tidligere er set, og derfor bliver det på alle måder et brag af en turnering man her kan se frem til.

Ønsker du ikke at gå glip af muligheden for at spille med om mere end 7 millioner kroner i denne turnering, så opret dig hos Paradise Poker nu for at vinde din pakke.

Opret dig hos Paradise Poker