Kom nemt i gang hos Betsafe Poker

At komme i gang med at spille poker hos Betsafe Poker er både nemt og underholdende. Ved at besøge deres hjemmeside og oprette en konto er man kun få minutter fra at få den fulde pokeroplevelse hjemme i privaten, og der er mange kontante grunde til at vælge denne udbyder. Betsafe Poker har nemlig i en længere årrække været den side der har givet flest penge ud til deres kunder via kampagner, og den dag i dag er de stadig dem som er suverænt stærkest på denne front.

Store rake races

Hver eneste måned afholder Betsafe Poker et eksklusivt rake race som kun er for deres egne spillere, og lige nu er præmiepuljen på hele $100.000. Det kan variere en lille smule hvor store pengepræmier der gives væk, men der er altid masser af værdi at hente. Udover de populære rake races finder man også ofte et væld af tilbud der omhandler kvalifikation til de populære udgaver af Grand Series of Poker. Dette er en nem måde at sikre sig en billet til de bedste live og online turneringer med enorme udbetalinger til de bedst placerede. Endeligt er der også flere lækre pokerbonusser klar til nye kunder.

Få op til $2500 gratis

Med i alt 5 forskellige bonusser er der noget for enhver smag hos Betsafe Poker. Ligegyldigt om man har i sinde at spille en lille eller stor bonus fri er der noget der passer til ens behov, og i forbindelse med ens første indskud vil man også få adgang til en $500 freeroll for nye spillere.

Kom derfor nemt i gang med at spille hos Betsafe Poker hvor du hver eneste måned kan nyde de bedste tilbud inden for online poker. Vær også opmærksom på at du kan få cashback via deres populære VIP program.

Opret dig hos Betsafe Poker