Kan Skive lave en “Skagen” mod Brøndby i DBU Pokalen?

Når fodboldnostalgikere reminiscerer over hvor brutalt – og på samme tid – charmerende pokalfodbold kan være, er der særligt én kamp der dukker op igen og igen. “Kan du huske dengang Skagen slog Brøndby ud?”, og ja… det kan vi godt. Det var en fortræffelig overraskelse som alle elsker at se – lige med undtagelse af Brøndbys mange fans, naturligvis.

Brøndby IF havde store navne som unge Peter Schmeichel mellem stængerne, men også Lars Olsen, Kent Nielsen, John “Faxe” Jensen, Kim Vilfort og flere til på holdet. Året var 1987, og Skagen spillede i Jyllandsserien. I 1/8-finalen af den danske pokalturnering gik vejen forbi Brøndby Stadion, hvor man leverede den største overraskelse i dansk pokalfodbold (nogensinde). 1-1 efter ordinær spilletid betød forlænget, og her scorede begge hold såmænd igen. Med 2-2 var det tid til straffesparkskonkurrence, og her måtte Peter Schmeichel se sig slået af de ukendte straffesparksskytter fra Skagen.

Fodboldhistorie blev skrevet, og det er netop hvad den bliver, i pokalkampe som disse. Brøndby vs Skagen kan genses her på Bonanza hos dr.dk.

 

Odds på Skive vs Brøndby (DBU Pokal)

Nu skriver vi 2016 i kalenderen, og Peter Schmeichel har både vundet EM i fodbold, adskillige engelske mesterskaber og sågar Champions League siden da. Han overlever nok. Og denne gang er det heller ikke Skagen, men Skive som skal forsøge at levere pokaloverraskelsen onsdag aften på hjemmebane mod Brøndby. Det vil i sagens natur ikke være noget nær samme overraskelse, da Skive til dagligt slår sine folder i den danske 1. division, og ikke i Jyllandsserien.  Dog er Skive her p.t. nr. 11 ud af 12 hold i rækken, så det skal nok være miraklernes dag for Skive, hvis de skal slå selveste Brøndby ud af pokalen.

Hos bookmakeren Bet365 er der odds på Skive vs Brøndby i DBU Pokalens kvartfinale, og her er der i skrivende stund odds 7.50 at hente på overraskelsen fra Skive. Det betyder, at du for hver 100 kr. spillet, vinder 750 kr., hvis Skive vinder kampen.

Brøndby er derimod store favoritter til at vinde, og her kan du tjene 50 kr. overskud for hver 100 kr. spillet. Til odds 1.50 får du nemlig 150 kr. gevinst på en 100 kr. indsats, og det er måske ikke så tosset en forrentning igen. HVIS Brøndby altså vinder.

Se alle odds på Skive vs BIF hos Bet365 ->

 

Brondby_IF