Hvilke bookmakere er de bedste i Danmark?

Hvis du ønsker at finde en god bookmaker, som du kan spille hos, så skal du ikke lede meget længere. Her får du nemlig hjælp til at finde de absolut bedste bookmakere, som du kan spille hos på det danske marked.

Det kræver nemlig et dansk spillelicens, hvis man vil udbyde spil i Danmark, og herunder kan du finde de bedste bookmakere, der har et licens fra staten.

Bet365

Den klart bedste bookmaker med dansk licens, er bet365. Den engelske bookmaker med hovedsæde i Stoke, har stort set alt, hvad der behøves.

Udvalget af spil og de mange markeder de har, er klart på toppen, og så tilbyder de ligeledes et gigantisk udvalg af livespil. De tilbyder flere live spil end nogen anden bookmaker på det danske marked, og derfor er de klart den bedste bookmaker i Danmark.

Unibet

Den næste i rækken er Unibet, som ikke er langt fra bet365. De har ikke nær så mange markeder eller live spil, men til gengæld tilbyder de nogle ret unikke markeder.

Hos Unibet går de nemlig meget op i at tilbyde special spil, hvor du kan få ekstra meget lir til de kampe, som du gerne vil se. Det er bl.a. gule kort til specifikke spillere i en fodboldkamp, ligesåvel som det kan være sjove odds til Super Bowl, hvor du kan spille på sangerens tøj i half-time eller hvilken farve gatorade den vindende træner vil få hældt udover sig.

Unibet er derfor klart i toppen af bookmakerne herhjemme.

NordicBet

Den sidste bookmaker, som tages med i denne ligning er NordicBet. De er ejet af gigantiske Betsson Group, der bl.a. har Betsafe, Betsson, NordicBet m.fl.

De tilbyder et stort udvalg af sportsgrene, som der kan bettes på, og ligesom Unibet er de også med langt fremme hvad angår specialspil.

NordicBet tilbyder også en masse spændende og sjove kampagner, hvor der er mulighed for at vinde alt fra kontanter til rejser og materielle ting. Den skandinaviske bookmaker hører derfor til i toppen af kategorien over, hvilke bookmakere der er de bedste i Danmark.