Halloween turnering hos Ladbrokes Poker

Det er snart ved at være højtid for Halloween, og i den forbindelse er Ladbrokes Poker klar med en spændende turnering til dig. Mandag den 31. oktober 19.00 dansk tid vil der blive spillet en særlig turnering online hos Ladbrokes Poker hvor du kan få lov til at spille med for bare €5.50.

Turneringen vil være med det populære bounty format der betyder at for hver modstander du sender ud af turneringen vil du tjene halvdelen af din modstanders indskud. Der bliver derfor masser af knald på i slutningen af oktober når denne turnering afvikles.

€100 Bounty

Ladbrokes Poker har i forbindelse med turneringen også valgt at sætte en stor bounty på deres spiller Skalie. Hvis du eliminerer ham fra turneringen vil du modtage en kontant præmie på €100, og dette kommer selvfølgelig oven i det du ellers måtte vinde i turneringen ved at slå dine modstandere ud og få del i præmiepuljen.

Der er derfor lagt op til et slag af episke dimensioner i denne specielle turnering hos Ladbrokes Poker, så hvis du mangler lidt spændingen under den kommende tradition kunne du med fordel spille med for bare €5.50 hos Ladbrokes Poker.

Fornem struktur

Strukturen i denne turnering er af en helt særlig god karat. Alle tilmelde spillere vil starte med 2.500 i chips, og hvert niveau varer 15 minutter. Der er mulighed for ubegrænsede rebuys den første time, og du kan også lave et add-on efter den første pause der giver dig 3.500 chips ekstra og kun koster €5.

Spil med i denne spændende turnering hos Ladbrokes Poker den 31. oktober 19.00 dansk tid og se om du kan slå Skalie ud af turneringen og vinde den høje bounty på €100. Tjen penge for at slå dine modstandere ud, og skrab masser af penge sammen til dig selv.

Gå til Ladbrokes Poker og få din bonus!