Fordobl dine penge helt gratis hos 888 Poker

Hvis du godt kunne tænke dig at få $10 ekstra gratis som ny kunde hos 888 Poker er det en rigtig god ide at få oprettet en konto. Det du skal gøre for at få del i dette tilbud er at oprette en konto, indsætte $10 og optjene 100 statuspoint.

Når dette er gjort vil $10 blive sat direkte ind på din konto, og det betyder altså at du kan fordoble dine penge. Dette tilbud gælder kun i en begrænset periode hos 888 Poker, så hvis du vil have del i de gratis penge bør du oprette dig snarest muligt.

Nemt at komme i gang

Det er særdeles nemt at komme i gang med at spille hos 888Poker. Du downloader deres software og opretter en konto, og derefter kan du indskyde penge og gå i gang med at spille. Som en ekstra service til alle nye spillere vil 888Poker gerne gøre din første tid hos deres pokerrum helt gratis samtidig med at du kan opleve deres ægte penge spil. Derfor vil alle nye spillere få $8 sat ind på deres konto helt gratis uden at der er restriktioner eller betingelser forbundet med det.

Masser af store kampagner

888 Poker har siden tidernes morgen været kendt for at tilbyde deres kunder et hav af gode kampagner. Disse giver dig blandt andet mulighed for at komme med til særlige turneringer såvel som vinde kolde kontanter, gadgets og meget andet. Er du derfor på udkig efter et solidt sted at spille hvor det generelle niveau er meget lavt og de gode tilbud bare venter på dig, så bør du uden tvivl tage et nærmere kig på 888 Poker.

Registrer dig allerede nu og så kan du også fordoble dine penge så snart du har optjent 100 statuspoint.

Lav din 888Poker konto her!