Din velkomstbonus hos Danske Spil

Danske Spil har snart været i gang med deres pokersite i 14 måneder, og der er sket en masse spændende ting i den periode.

De har nemlig valgt at donere tusindvis af kroner væk i mange lækre kampagner som kun er for deres egne kunder, og det er noget der har tiltrukket mange danske spillere.

Der er dog også en anden grund til at man skal oprette en konto hos denne udbyder. De giver nemlig en meget flot velkomstbonus til alle der sætter penge ind.

Ved at indtaste koden POKERNET under ens første indskud, vil Danske Spil give en 100 % bonus op til 3000 kroner.

Op til 3000 kroner i bonus

Din velkomstbonus hos Danske Spil afhænger først og fremmest af hvor mange penge du indsætter, og dernæst om hvor mange point du optjener.

Ved at lave et indskud på f.eks. 500 kroner vil man få 50 kroner udbetalt 10 gange for hver gang man optjener 100 Danske Spil Point.

Ønsker man den fulde bonus, skal man dog indsætte 3000 kroner, og så vil der være 300 kroner på ens konto for hver 600 point der bliver optjent.

Det er derfor både nemt og indbringende at blive kunde her, og du har en masse gode promotions at se frem til.

DM i Poker 2013

Danske Spil afholder blandt andet kvalifikation til DM i Poker 2013 lige nu, og der er også et væld af andre spændende ting på programmet.

Der foregår nemlig også kvalifikation til WSOP 2013, og i maj måned vil der blive afholdt en turnering kaldet Forårsmillionen som har en garanteret præmiepulje på $1.000.000!

Sørg for at indtaste koden POKERNET når du vil indsætte penge hos Danske Spil, og så har du op til 3000 kroner at frispille i bonus.

Husk også at alle gevinster er skattefrie, så det er bare med at lade spillet begynde.