Deltag i Unibet Open Online hos Unibet Poker

I år har hele 4 udgaver af Unibet Open Online været afholdt hos Unibet Poker hvor masser af spillere fra Danmark har gjort deres bedste for at få en stor andel i den flotte præmiepulje og samtidig prale af at kunne tage en sejr med hjem til dannebrog. Du har også muligheden for at vise dine evner frem online hos Unibet Poker. Den 2. oktober og 13. november vil de to sidste udgaver af Unibet Open Online blive spillet hvor hele €25.000 vil være garanteret i hver turnering. Der er derfor rig mulighed for at vise ens evner frem og veksle dem til store gevinster i denne spændende turnering.

Indskud på €300+20

Unibet Open Online har et indskud på €300+€20 som gør at den ligger i den høje ende af skalaen, men lad det endelig ikke skræmme dig væk. Unibet Poker vil nemlig rigtig gerne have at du er med til at forsvare de danske farver når de to sidste turneringer finder sted, og det kan du gøre for meget få penge. Du finder nemlig satellitturneringer op til hver eneste udgave af Unibet Open, og det gør at din billet kan anskaffes for mindre end 100 kroner.

10.000 chips per mand

Strukturen i denne turnering giver dig hele 10.000 chips at spille med, og hvert niveau er på hele 20 minutter. Dette giver god plads til masser af poker for pengene, og den sidste vinder af turneringen kunne tage flotte €7500 med fra turneringen samt point i det store leaderboard der hvert år giver spillere hos Unibet Poker masser af flotte præmier.

Kvalificer dig allerede nu til den næste udgave af Unibet Open Online og så kunne du også gøre de dygtige vindere kunsten efter og se en stor præmie gå direkte ned i dine lommer. Besøg Unibet Poker allerede nu.