Deltag gratis i Bankroll Booster hos Bet24 Poker

Hvis din bankroll efterhånden er skrumpet godt ind og der ikke er mange penge tilbage at spille for har Bet24 Poker et godt tilbud til dig.

Gratis turnering

Fra den 4. til 10. juli kan du hver aften gratis spille med i deres Bankroll Builder turnering hvor $100 vil være garanteret. Denne turnering er en god måde at få flere penge at spille for, og siden at du kan spille med uden at betale en krone må dette tilbud siges at være særdeles fornuftigt. Disse turneringer henvender sig især godt til småspillere som gerne vil bruge deres tid på at forbedre deres bankrolls for ingen omkostninger.

Siden denne turnering eksklusivt er for kunder hos Bet24 Poker kan du også glæde dig over at antallet af modstandere er betragteligt laver end du ellers ville se i lignende turneringer. Derfor er der også langt bedre chancer for at du skulle ende på toppen af podiet og kunne glæde dig over en stor præmie uden så meget som en krone i risiko.

Bet24 Poker har med deres mange gratis og lave indskudsturneringer masser af gode tilbud til pokerspillere der stadig jager drømmen om at få succes i deres spil uden at de skal gå fra hus og hjem ved at betale omsonst store indskud for at deltage.

Opret konto

Hvis du gerne vil være med i en af disse turneringer så er der ingen tid at spilde. Opret dig hos Bet24 Poker i dag og så kan du også få lov til at være med i kampen om de mere end $700 der gives væk helt gratis. Husk at du også kan få op til $600 i sign-up bonus som ny spiller hos Bet24 Poker og samtidig spille med i deres mange spændende turneringer.

Vi ses til gratis poker hos Bet24 Poker.