Dansk Amatør Poker Tour series 2018

DAPT 2018 eller Dansk Amatør Poker Tour series er en turneringsserie som er sponsoreret af 888 poker, hvor det gælder om at finde danmarks bedste amatørspiller.

Danmarks bedste amatørspiller

Dette gøres ved, at der føres en rangliste over udvalgte turneringer landet over, som bliver afholdt af pokerklubber og div. spillesteder.

De bedste spillere på ranglisten, vil have mulighed for at kvalificere sig til 888-DAPT Challengers main event, som er hovedturneringen i hele serien. Her vil Danmarks bedste amatør pokerspiller blive kåret.

Alle turneringer er med et forholdsvis lavt buy-in, hvor der spilles for 300 kr. Der kan maksimum deltage 66 personer i hver turnering.

Turneringsserien afholdes fra september til maj, og det er altså i denne periode, at man via en masse live turneringer, skal forsøge at skrabe nok point sammen på ranglisten, til at kvalificere sig til main-event.

DAPT 2018 serien afholdes i øvrigt i de forskellige danske regioner. Det er sat op af tre af slagsen, og du kan kun optjene point i den region, som du er bosat i. De tre regioner er følgende:

Region 1: Postnummer fra 7000 til 9xxx

Region 2: Postnummer fra 5000 til 6999

Region 3: Postnummer fra 1000 til 4999

Du skal derfor deltage i de DAPT turneringer, som afholdes i din region. Spiller du en turnering i en anden region end den, som du er bosat i, vil den altså ikke tælle med i regnskabet, og du optjener derfor ikke point til ranglisten.