Daglig EUR 1200 freeroll hos 24h Poker

Der var hundredvis af spillere som strømmede til 24h Poker i juli måned hvor der blev spillet store freerolls hver eneste dag uden restriktioner. Dette var ganske enkelt så stor en succes at 24h Poker har valgt at donere hele €37.200 væk til alle spillere i august hvor en daglig €1200 freeroll vil blive spillet.

Maks 2000 deltagere

Maksimalt 2000 spillere kan være med, og for at sikre at alle de registrerede spillere møder op vil tilmeldingen til turneringen først kunne ske en time før start. Dette sikrer dig at en masse passive spillere ikke vil være til stede og du i stedet kan koncentrere dig om at vinde en bunke gratis penge hele måneden.

Disse daglige €1200 turneringer vil blive spillet 20.15 dansk tid og er en glimrende måde du kan starte en bankroll på hos 24h Poker. Der er ingen krav overhovedet, så bare du har en konto hos 24h Poker er du berettiget til at spille med. August måned har hele 31 dage, og det betyder altså at hver dag vil give dig chancen for at vinde en del af de mange penge. Dette er et uhørt flot tilbud som man i den grad burde overveje at følge op på.

Vind pakke til EMOP3

Hvis du skulle være så heldig at vinde en præmie i en af de lækre freerolls vil du automatisk deltage i de øvrige sommerkampagner som finder sted hos 24h Poker i den kommende tid. Det betyder at du blandt andet kan vinde en komplet pakke til EMOP 3 i Dublin samt adgang til specielle freerolls og masser af kontante præmier.

Spil med i en €1200 freeroll hver eneste dag hos 24h Poker og se om hvor mange penge du kan vinde i denne hæsblæsende og attraktive kampagne. Besøg 24h Poker allerede nu og deltag.