Coinflip Qualifiers hos Betsson Poker

Det er altid sjovt at kvalificere sig til store turneringer for en brøkdel af deres oprindelige indskud, og med Coinflip Qualifiers er det lige præcis den måde du kommer med til de store events på. DU kan blandt andet kvalificere dig til $60.000 Euro Grand Prix, $50.000 European Rebuy og ikke mindst $25.000 Highroller turneringen.

Der findes også et par ekstraordinære Coinflip turneringer der kan sende dig med til ChampionChip turneringen som spilles hver søndag, og her vil der være $200.000 garanteret til de deltagende spillere. Coinflip Qualifiers er derfor en sjov måde at spare penge på ved at spille online poker.

Kører 24 timer i døgnet

Disse turneringer kører 24 timer i døgnet, og så snart det krævede antal spillere har tilmeldt sig vil turneringen begynde. Alle spillere vil fra første hånd være all-in og derfor er dette lidt af et held-baseret format, men ikke desto mindre er det altså muligt at komme med til store events for meget få penge. Dette kan derfor anbefales hvis man føler at man har penge nok til at tilmelde sig uden at være klar over hvad udfaldet måtte blive.

Mange satellitturneringer

Det er dog ikke kun Coinflip Qualifiers som du finder hos Betsafe Poker. Der afholdes også et stort udvalg af normale satellitturneringer hvor det gælder om at komme i toppen af feltet før man kan komme videre til en specifik event hos Betsafe Poker. Vælg derfor de satellitturneringer som du synes er bedst at spille med i, og kvalificer dig til alle de store turneringer og vind også pakker til GSOP Live og meget andet.

Besøg Betsafe Poker med det samme og tjek alle mulighederne for hvordan du kan komme med til de vildeste turneringer for en brøkdel af deres oprindelige indskud, og opret en konto nu.

Opret dig som kunde hos Betsson Poker. Klik her!