Bad Beat Jackpot runder EUR 760000 hos Paradise Poker

Der er virkelig kommet godt gang i pokeren hos Paradise Poker efter det nye år er indtruffet, og lige nu er deres Bad Beat Jackpot kommet op på fabelagtige €763.000. For at kunne blive vinderen af den store jackpot skal du tabe med fire ens i 10’ere eller bedre på et af de udvalgte jackpot borde, og hvis det sker, kan du glæde dig til at se hundredetusindvis af euro komme ind på din konto. Alle har mulighed for at være med, så det kan være klogt at spille med døgnet rundt på disse særligt udvalgte borde.

Bredt udvalg

De populære Bad Beat Jackpot borde hos Paradise Poker finder du i et hav af forskellige varianter og indsatser. Du kan spille helt ned til €0.50/€1 i takst, og du finder både bordene i 6 og 9-mands format. Da jackpotten hele tiden stiger kunne det meget vel være at det store bad beat snart bliver uddelt, og det kan være særdeles indbringende bare at være placeret på selve bordet det sker på. Dette vil nemlig udløse en kontant præmie til alle de spillere som har fået kort i den pågældende hånd, og man behøver derfor ikke selv at være den der bliver udsat for et stort bad beat.

Få €1000 i bonus

Paradise Poker har en rigtig lækker bonus klar til alle nye spillere der opretter en konto og laver deres første indbetaling. Det eneste du skal gøre for at få denne bonus er at skrive koden RR1000 ind i feltet når du laver dit første indskud. Dette vil udløse den absolut største bonus som er på 200 % af dit indskud, så det er nok bare at indsætte €500 for at få den fulde bonus på €1000.

Spil din bonus fri og jagt den helt store gevinst på Bad Beat Jackpot bordene hos Paradise Poker nu.

Besøg Paradise Poker