Aggressiv Poker Strategi

Det kræver rigtig meget, hvis man gerne vil være en succesfuld pokerspiller. Der er ikke en decideret opskrift, som man kan følge, da hver enkelt pokerspiller kigger på forskellige ting.

Spille poker hos Bet365 >>

De fleste pokerspillere har også en forskellig spillestil, og det er svært at finde to spillere, der ville spille identisk i hver hånd. Nogle spillere er meget stramme, det man i pokerverdenen kalder tight, mens andre er mere aggressive, denne spillestil kaldes loose.

I denne artikel del, vil vi kort fokusere på de muligheder du har, når du gerne vil spille lidt mere aggressivt.

Hvordan better man?

Når det kommer til din tur, og der ikke er foretaget nogle valg før dig, skal du vælge, om du vil checke eller bette.

Når du better, skal du finde et bet, der giver mening i forhold til den hånd du har. Hvis du har en middel god hånd, giver det ikke mening, at du bare skyder 10 big blinds af sted. Det mest almindelige bet i poker er et 3-bet, hvor du better 3 gange big blind.

Så hvis big blind er 10, så better du 30. Det afhænger dog meget af din position på bordet, og hvilke kort du har.

Hvad er oddsene for at vinde?

Oddsene for at du vinder en hånd, svinger hele tiden. Oddsene vil hele tiden justeres alt efter, hvor mange spillere der sidder tilbage ved bordet, og hvilke kort der ligger på bordet.

Du kan derfor ikke allerede på forhånd regner ud, hvor store odds du har for at vinde. Du kan sidde med KK på hånden, som er rigtig god, men hvis en anden spiller sidder med AA, så er dine odds alligevel ikke særligt gode.

Oddsene skal du derfor kalkulere løbende i takt med, at der bliver bettet og at der kommer flere kort på bordet. Du kan naturligvis godt regne ud, når du har en hånd, som du ved, er den bedste. Også uanset hvilke kort modspillerne end måtte have.

Denne position er fantastisk for en pokerspiller, og her kan du være mere afventende, og lade de andre spillere bette.