Adventskalender for EUR 37250 hos 24h Poker

24h Poker er for alvor kommet i julehumør, og det skyldes blandt andet deres store julekalender som indeholder kampagner og præmier for intet mindre end €37250. Hver dag fra den 1-24. december kan du hver morgen 06.00 åbne dagens låge og finde ud af hvad der gemmer sig bag.

Dette kan blandt andet være turneringsbilletter, kontante bonusser, VIP rake races og mange andre lukrative ting. Med præmier for mere end 200.000 danske kroner er dette ubetinget den mest gavmilde julekalender du kan få fat på, så det kan være en god ide at få lavet en konto hos 24h Poker så man kan være med.

Eksklusiv kampagne

Dette store tilbud er kun tilgængeligt for kunder hos 24h Poker, og det kræves derfor at du oprettet hos dem hvis du vil være en del af kampagnen. Der er dog alligevel ikke nogen grund til at vælge andre udbydere på Entraction netværket da 24h Poker uden tvivl er det sted man kan få mest værdi ud af ens spil, og der er virkelig heller ikke nogen andre der kan måle sig med de store kampagner som de afholder hver eneste måned.

Åben en konto og få poker bonus

Vil du være med i denne store julekalender hos 24h Poker så skal du bare se at få oprettet en konto med det samme og så kan du få en overdådig poker bonus på samme tid. 24h Poker tilbyder alle nye spillere en 100 % bonus på op til €500 når de laver deres første indskud.

Denne bonus frispilles gradvist imens du optjener VIP point, og det er også mængden af disse point der afgør hvor store kontante bonusser du kan få ud af deres nye loyalitetsprogram.

Glæd dig til en anderledes julekalender for ivrige pokerspillere frem til den 24. december hos 24h Poker.