2 EUR 500 turneringer til nye spillere hos NordicBet Poker

Nye spillere der opretter en konto hos NordicBet Poker har mulighed for at spille med i hele to store turneringer der hver vil have mindst €500 i puljen. Således vil du både blive inviteret med til en €500 freeroll og modtage adgang til en €500 added turnering lige så snart du har lavet dit første indskud.

Med dette gode tilbud er du godt på vej til at få opbygget en bankroll nemt og hurtigt hos NordicBet Poker, og med muligheden for at få enten €25 kontant eller op til €1000 i bonus er denne udbyder et ganske fortrinligt valg.

Høj added præmiepulje

Den særlige €500 added turnering som du får adgang til som ny indbetalende spiller er faktisk værd at kigge nærmere på. Alle spillere der køber sig ind i turneringen for de €1+€0.10 som det koster at være med, vil nemlig tilføje disse penge til de i øvrigt €500 som allerede er lagt i puljen.

Man kan derfor spille med om rigtig mange penge for under 10 danske kroner, og det er en meget fin ting da man derved får masser af værdi i både denne turnering såvel som den store €500 freeroll.

Vælg din bonus

Er du en hobby eller amatørspiller som er vild med at spille om rigtige penge kan det være klogt at vælge den kontante bonus hos NordicBet Poker på €25. Det kræver et indskud på €50 eller mere for at få den fulde kontante bonus, men så har du til gengæld også endnu flere penge at spille for så snart dit første indskud er foretaget, og det er en yderst god ting.

Kig forbi NordicBet Poker med det samme og spil med i de to €500 turneringer og vælg den bonus som du helst vil have.

Klik her og bliv kunde hos Nordicbet Poker